Allsecur Autoverzekering

Zakelijke Autoverzekering Vergelijken

Door te vergelijken op hier vind je de beste autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste condities. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast de basisdekking van de verzekering voor je auto heb je de mogelijkheid om een aanvullende autoverzekering af te sluiten. Je kunt bij de meeste autoverzekeraars kiezen uit de nu komende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Deze aanvullende autoverzekering biedt bescherming voor vrijwel alle opgelopen letselgebreken en/of schade aan bagage of persoonlijke spullen van de berijder en ;eventuele passagiers als gevolg van een aanrijding met je auto. De maximum van de vergoeding die je krijgt, hangt af van de werkelijke gebreken en is in de regel maximaal 1 miljoen euro. Hoe hoog de uiteindelijke uitbetaling uiteindelijk geworden is, kun je nalezen in de polisvoorwaarden van de verzekeraar van je auto.

Zakelijke Autoverzekering Vergelijken

Als je een andere auto koopt, moet je verplicht een autoverzekering vinden. Dit is online te doen, maar let op dat je de juiste selectie hierbij maakt. Er zijn circa 120 verschillende verzekeringen voor auto’s en de selectie hangt bijvoorbeeld af van het merk auto, wanneer je geboren bent en het aantal gereden jaren zonder gebreken dat je hebt opgebouwd.

Alles over je autoverzekering vergelijken

Autoverzekeringsmaatschappijen berekenen de kosten van hun autoverzekering op bovenstaande kenmerken. Om de betere optie voor de verzekering van je auto te calculeren hebben ze deze gegevens nodig. De betere deal is niet altijd de voordeligste autoverzekering: klasse is zeker zo belangrijk. Daarom kun je op deze website de autoverzekering vergelijken die het betere bij je persoonlijke situatie past. Hierna kun je stante pede een passende, maar voordelige autoverzekering aan gaan.

Autoverzekeringen vergelijken: welke beschermingen moet je kiezen?

Als je op onze website autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je tevens de voordeligste verzekering voor je auto. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen gebreken niet.
  • WA Plus (tevens wel WA + beperkt casco genoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu ook de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt gemaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet voor je betaald.
  • WA + volledig casco (tevens wel All Risk genoemd). Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt ook alle schade aan je eigen auto uitbetaald.

De keuzemogelijkheid voor de dekking hangt af van het bouw12 maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest goedkope autoverzekering en dekking: klasse is tevens belangrijk. Ga je op deze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste keus kunt maken. Hier is meer te zien: zakelijke autoverzekering vergelijken