ASR Autoverzekering

Wa Autoverzekering Goedkoopste

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de meest geschikte autoverzekering. Of de autoverzekering met de beste voorwaarden. Of die het beste bij je situatie past.{met de allerbeste kwaliteit-prijsverhouding.

Wa Autoverzekering Goedkoopste

Vind je de goedkoopste maandprijs doorslaggevend? Op hier zie je de beste autoverzekering. Dat hangt allicht af van je automobiel zijn bouwjaar, merk, je aantal schadevrije jaren en het aantal kilometers op de teller. Onze hint: kijk niet alleen naar prijs, maar tevens naar de voorwaarden. Dat geld zeker in het geval van wa autoverzekering goedkoopste.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je een verzekering voor je auto afsluit, kun je kiezen voor diverse dekkingen: WA-verzekering, Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering Plus en allrisk autoverzekering. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het interessant om een WA + volledig casco autoverzekering te kiezen. Voor auto’s in de leeftijd van 10 12 maanden en ouder, is enkel een WA-verzekering over het algemeen voldoende.

  • Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering

Een WA-verzekering is wettelijk verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor schade die jij toebrengt aan een ander. Bij gebreken aan tastbare zaken is de dekking ten hoogste 2,5 miljoen euro, voor letselschade aan personen is dit ten hoogste zeven en een half miljoen euro.

  • WA Plus}

Met een beperkt casco verzekering voor je auto ben je niet alleen gedekt bij gebreken die jij met je auto aanbrengt aan anderen, maar ook voor gebreken bij je eigen auto, onder andere door het weer. Tevens diefstal en ruitschade wordt over het algemeen betaald door verzekeringsmaatschappijen. Let altijd op dat je naar een schadehersteller gaat die een afspraak heeft gemaakt met je verzekeringsmaatschappij.

  • Allrisk

Met een WA volledig casco verzekering verzekering voor je auto ben je gedekt tegen alle gebreken aan je auto. Of je zelf een botsing hebt of dat iemand een deuk in je auto rijdt, je krijgt de schade uitbetaald. Een geruststellende gedachte.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de passende autoverzekering voor jouw geval te vinden zonder dat je er zelf veel ergernis aan kwijt bent. Je verzekering voor je auto vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts vier vragen zie je stante pede wat voor jou de 3 betere overeenkomsten zijn. De beste autoverzekering kun je via onze website aanklikken en je wordt doorverwezen naar de site van de verzekeraar.

Wil je verder neuzen? Dan kun je tevens alle andere autoverzekeringen bekijken. Of er een aantal naast elkaar zetten. Je kunt eerst je offerte op de website bekijken of terstond een autoverzekering vinden op de site van de verzekeraar. Zo simpel is je autoverzekering te vergelijken op onze website.

Autoverzekeringen vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je bij ons autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de voordeligste verzekering voor je auto. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigen gebreken niet.
  • WA Plus (ook wel WA + beperkt casco genoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu tevens de schade aan je eigen auto betaald bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet voor je betaald.
  • WA + volledig casco (tevens wel All Risk genoemd). Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt tevens alle gebreken aan je eigen auto betaald.

De keuzemogelijkheid voor de dekking hangt af van het bouw12 maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest voordelige autoverzekering en dekking: klasse is tevens belangrijk. Ga je hier je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste keuze kunt maken. Hier is meer te zien: wa autoverzekering goedkoopste