Autoverzekering Afsluiten Na Aankoop

Kosten Autoverzekering Per Maand

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de meest geschikte verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de betere condities. Of die het beste bij je geval past.{met de mooiste prijs-kwaliteitverhouding.

Kosten Autoverzekering Per Maand

Vergelijken op kwaliteit en kosten: wij baseren je lijst met resultaten op basis van prijs. De goedkoopste verzekering voor je auto voor jouw situatie komt bovenaan in beeld. ook zie je een cijfer voor kwaliteit. Zo kun jij easy de beste mogelijkheid voor jouw autoverzekering maken. Dat geld zeker in het geval van kosten autoverzekering per maand.

Autoverzekering beschermingen vergelijken

Als je een verzekering voor je auto afsluit, kun je kiezen voor diverse dekkingen: WA-verzekering, Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering + beperkt casco en allrisk autoverzekering. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het aan te raden om een allrisk autoverzekering af te sluiten. Voor auto’s die ouder dan 10 twaalf maanden zijn, is alleen een WA-verzekering over het algemeen voldoende.

  • WA-verzekering

Een Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering is bij wet verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor problemen die jij aandoet aan de auto van ander. Bij gebreken aan tastbare zaken is de dekking maximaal ruim €2.000.000, voor letselgebreken aan mensen is dit maximaal zeven en een half miljoen euro.

  • WA-verzekering + beperkt casco verzekering}

Met een beperkt casco autoverzekering ben je niet alleen gedekt bij schade die jij met je auto toebrengt aan anderen, maar ook voor schade aan je eigen auto, onder andere door het weer. Ook diefstal en ruitschade wordt over het algemeen terugbetaald door verzekeraars. Let hierbij wel op dat je naar een herstelbedrijf gaat die een afspraak heeft gemaakt met jouw verzekeringsmaatschappij.

  • Allrisk

Met een Allrisk autoverzekering ben je verzekerd voor alle schade aan je auto. Of je zelf een botsing hebt of dat iemand een deuk in je auto rijdt, je krijgt de schade uitbetaald. Een prettige gedachte.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de goedkoopste autoverzekering voor je geval te vinden zonder dat je er zelf veel moeite aan kwijt bent. Je verzekering voor je auto vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts vier vragen zie je gauw wat voor jou de 3 voordeligste deals zijn. De voordeligste autoverzekering kun je via hier aanklikken en je wordt doorverwezen naar de site van de verzekeraar.

Wil je verder neuzen? Dan kun je ook alle andere verzekeringen voor je auto overwegen. Of er enkele naast elkaar zetten. Je kunt eerst je offerte op de website bekijken of ogenblikkelijk een verzekering voor je auto afsluiten op de website van de autoverzekeraar. Zo simpel is de verzekering voor je auto te vergelijken op hier.

Verzekeringen voor je auto vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je bij ons autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap 2 kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • Wettelijk Aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de goedkoopste autoverzekering. De gebreken die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigen schade niet.
  • WA + beperkt casco. Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu tevens de ellende aan je eigen auto betaald bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een botsing) wordt niet voor je betaald.
  • All Risk. Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan je eigen auto vergoed.

De optie voor de bescherming hangt af van het bouwtwaalf maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest voordelige autoverzekering en dekking: klasse is tevens belangrijk. Ga je op onze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste optie kunt maken. Hier is meer te zien: kosten autoverzekering per maand