Autoverzekering Afsluiten Voor Aankoop

Hoeveel Kost Een Autoverzekering

Door te vergelijken op hier vind je de betere autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die het slimste bij je geval past.{met de mooiste kwaliteit-prijsverhouding.

Hoeveel Kost Een Autoverzekering

Vergelijken op klasse en prijs: wij baseren jouw lijst met resultaten op basis van prijs. De beste verzekering voor je auto voor jouw situatie komt bovenaan in beeld. daarnaast zie je een cijfer voor kwaliteit. Zo kun jij snel en simpel de voordeligste optie voor jouw autoverzekering maken. Dat geld zeker in het geval van hoeveel kost een autoverzekering.

Autoverzekering dekkingen vergelijken

Als je een verzekering voor je auto afsluit, kun je kiezen voor diverse dekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering, Wettelijke Aansprakelijkheid Verzekering Plus en WA + volledig casco. Heb je een nieuwe of dure auto? Dan is het aan te raden om een WA + volledig casco autoverzekering te kiezen. Voor auto’s die ouder dan 10 jaar zijn, is alleen een WA-verzekering over het algemeen voldoende.

 • WA-verzekering

Een WA-verzekering is bij wet verplicht. Hiermee ben je verzekerd voor problemen die jij toebrengt aan de auto van ander. Bij gebreken aan tastbare goederen is de dekking ten hoogste 2,vijf miljoen euro, voor letselgebreken aan personen is dit maximaal zeven en een half miljoen euro.

 • WA Plus}

Met een WA Plus verzekering voor je auto ben je niet alleen beschermd bij gebreken die jij met je auto aanbrengt aan anderen, maar ook voor gebreken met je eigen auto, onder meer door het weer. Ook diefstal en ruitschade wordt meestal terugbetaald door verzekeringsmaatschappijen. Let hierbij wel op dat je naar een herstelbedrijf gaat die een afspraak heeft gemaakt met je verzekeringsmaatschappij.

 • Allrisk

Met een Allrisk autoverzekering ben je verzekerd tegen alle gebreken aan je auto. Of je zelf schade veroorzaakt of dat iemand jouw aanrijdt, je krijgt de gebreken uitbetaald. Een geruststellende gedachte.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekering op basis van de volgende 3 basisbeschermingen kiezen;

 • WA
 • WA-Plus
 • WA-Casco

ernaast kunt u extra dekkingen nemen, zoals pechhulp in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe wijze van verzekeren met de Internet Autoverzekering. U regelt alles zelf online, waarmee de maandprijs extra laag is. De verzekering is ook heel flexibel. U heeft geen jaarcontract en u kunt onmiddellijk aan gaan wijzigen of annuleren.

Bij de FBTO Internet Autoverzekering wordt uw opgebouwde no-claimkorting per maand verrekend in plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De pluspunten van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

 • Geen jaarcontract
 •  ogenblikkelijk wijzigen, aanvullen of beëindigen van uw polis
 • Een lage premie, die elke schadevrije maand daalt
 • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu tevens van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn diverse opties bij de autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je essentieel vindt.

 • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een bepaald bedrag uit als iemand na een botsing invalide raakt of overlijdt. Dat geldt voor de bestuurder, maar tevens voor eventuele carpoolers.
 • Schadeverzekering voor medepassagiers. betaalt de gebreken die de bestuurder en/of familieleden ervaren door het aanrijding. Dat kan letselschade zijn, maar ook gebreken aan bagage of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
 • Rechtsbijstandverzekering. Voor rechterlijk advies en deskundige rechtshulp om onder andere gebreken aan de auto of letselschade te verhalen. Houd er rekening mee dat de premie hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer alledaagse gegevens over autoverzekeringen kun je ook lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeringsmaatschappijen zijn samengesteld? Hier is meer te zien: hoeveel kost een autoverzekering