goedkope autoverzekering afsluiten

Hema Autoverzekering Review

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de goedkoopste verzekering voor je auto. Of de verzekering voor je auto met de betere condities. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

Ten gevolgende van een ongeluk met je auto ziekenhuis onkosten hebt dan worden deze onkosten gedekt door je zorgverzekering. Als er echter sprake is van blijvende invaliditeit of overondervinden van jou als bestuurder, dan ontvang je tevens een vooraf bepaalde vergoeding als je als extra een ongevallen inzittendenverzekering hebt afgesloten. Net als bij de gebreken inzittendenverzekering geldt hierbij dat het niet uitmaakt of de schade wel door eigen nalatigheid is ontstaan.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekering op basis van de volgende drie basisbeschermingen kiezen;

  • WA
  • WA-Plus
  • WA-Casco

ernaast kunt u extra beschermingen nemen, zoals hulp bij autopech in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe wijze van verzekeren met de Internet Autoverzekering. U regelt alles zelf online, waardoor de maandprijs extra laag is. De verzekering is tevens heel flexibel. U heeft geen jaarovereenkomst en u kunt gauw vinden wijzigen of beëindigen.

Bij de FBTO Internet Autoverzekering wordt uw opgebouwde no-claimkorting elke maand verrekend in plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De pluspunten van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

  • Geen jaarcontract
  •  terstond wijzigen, aanvullen of beëindigen van uw polis
  • Een lage premie, die elke gebrekenvrije maand daalt
  • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu ook van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn verscheidene optionele mogelijkheden bij je autoverzekering mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je noodzakelijk vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een variabel bedrag uit als iemand na een aanrijding invalide raakt of overlijdt. Dat geldt voor de bestuurder, maar ook voor eventuele bijrijders.
  • Schadeverzekering voor inzittenden. vergoedt de gebreken die de berijder en/of medepassagiers lijden door het aanrijding. Dat kan lichamelijke schade zijn, maar ook schade aan bagage of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de schade die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor wettelijk advies en deskundige rechtshulp om onder andere gebreken aan de auto of letselschade te verhalen. Houd er rekening mee dat de kosten hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer algemene kennis over autoverzekeringen kun je ook lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeringsmaatschappijen zijn samengesteld? Hier is meer te zien: hema autoverzekering review