Autoverzekering Afsluiten Voor 1 Maand

Hele Goedkope Autoverzekering

Door te vergelijken op hier vind je de beste autoverzekering. Of de autoverzekering met de beste voorwaarden. Of die

Ongevallen inzittendenverzekering

{Een aparte ongevallenverzekering voor inzittenden afsluiten als je al een schadeverzekering voor inzittenden hebt, is misschien niet nodig. In dat situatie zou je namelijk nutteloos veel premie afdragen, terwijl de meerwaarde van de extra autoverzekering minimaal is. Het grote gewin van de schadeverzekering is dat je de uiteindelijk geleden schade vergoed krijgt in plaats van een uitkering met een vooraf vastgesteld bedrag.

Als jij en je inzittenden gewond raken bij een aanrijding dan dekt je zorgverzekering de medische kosten. Met een schadelenverzekering voor inzittenden krijg je (of je nabestaanden) tevens een vantevoren vastgesteld bedrag vergoed bij blijvende invaliditeit en/of overlijden. Daarbij maakt het niet uit wie er schuldig was aan het schade.}

Het is normaal dat de kosten van enkele tientjes per jaar hoger wordt naarmate je hogere verzekeringnemer bedragen kiest. Over het algemeen keert een calamiteitlenverzekering voor inzittenden 35.000 euro uit bij invaliditeit en 15.000 bij overlijden.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de beste verzekering voor je auto voor je situatie te vinden zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent. Je autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts vier vragen zie je gauw wat voor jou de drie voordeligste opties zijn. De voordeligste verzekering voor je auto kun je via onze website aanklikken en je wordt doorgestuurd naar de website van de verzekeraar.

Wil je verder neuzen? Dan kun je tevens alle overige autoverzekeringen bekijken. Of er een paar naast elkaar zetten. Je kunt eerst je aanbieding op de website bekijken of subiet een verzekering voor je auto afsluiten op de site van de verzekeraar. Zo simpel is de verzekering voor je auto te vergelijken op hier.

Een autoverzekering afsluiten

Een autoverzekering kunt u afsluiten bij meerdere verzekeringsmaatschappijen. Zorg ervoor dat u dit zo snel mogelijk doet wanneer u een nieuwe auto koopt. U kunt het beste de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken, zodat u precies weet wat er is verzekerd en wat niet. Bekijk ook wat alle aanvullende zaken zijn en probeer in te schatten of u dit nodig hebt. Voor beginnend bestuurders zijn er ook speciale verzekeringen, en kijk hier ook goed welke opties er allemaal zijn. De premie kan behoorlijk verschillen. Het afsluiten van een verzekering kunt u duidelijk online doen. Dit is over het algemeen niet heel moeilijk.

Prijs autoverzekering berekenen

Het berekenen van de maandpremie voor de autoverzekering hangt van veel elementen af. Hieronder lees je meer over de belangrijkste elementen waarmee rekening gehouden wordt als de premieprijs van de autoverzekering berekend wordt.

WA verzekerd, WA + Beperkt casco of WA + Volledig casco

Een belangrijke keuze die je moet maken bij autoverzekeringen vergelijken is welke dekking je wilt. Hieronder vind je de verschillen tussen deze dekkingen.

Alleen WA autoverzekering
Als je enkelt een WA verzekering hebt dan wordt alleen de schade betaald die jij veroorzaakt hebt bij anderen. Indien je eigen auto ook schade heeft dan zal de autoverzekering dit niet dekken. Alleen WA verzekerd zijn is aan te raden indien je in een auto rijdt die erg oud is een nog maar weinig waarde heeft.

WA + Beperkt casco autoverzekering
Bij deze dekking wordt schade veroorzaakt door jou bij anderen betaald en eventuele schade aan je eigen auto wat veroorzaakt is door inbraak, diefstal, storm of brand. Schade die jijzelf veroorzaakt hebt aan je eigen auto zal niet vergoed worden.

WA + Volledig casco autoverzekering
Dit is de meest uitgebreide autoverzekering die je kunt afsluiten. Met deze dekking wordt ook schade die jij veroorzaakt hebt aan je eigen auto betaald.

No-claim van autoverzekering vergelijken

De meeste rijtuigenverzekeraars bieden verzekeringnemern een korting aan op hun maandpremie als zij gedurende een tijd geen schade claimen. Dit houdt in dat als je schade claimt, je meer betaalt in de premieprijs. Om die reden is de no-claimbeschermer bedacht. Deze optie kost weliswaar iets extra, maar hiermee kun je jaarlijks één schadeclaim doen, zonder dat de korting omlaag gaat. Daarmee is dus te voorkomen dat je te maken krijgt met een hoge prijs als je schade claimt. Hier is meer te zien: hele goedkope autoverzekering