goedkoopste autoverzekering van nederland

Goedkope Autoverzekering Jeugd

Door te vergelijken op hier vind je de beste autoverzekering. Of de autoverzekering met de betere voorwaarden. Of die

Opzegtermijn autoverzekering

De opzegtermijn van autoverzekeringen is bij elke verzekeraar anders vastgelegd. Meestal is het een dag, 30 dagen, maar 12 maanden komt ook wel voor. Voor verzekeringsmaatschappijen die aangemeld zijn bij het Verbond van verzekeraars hanteert men een gangbare termijn van maximaal 12 maanden. Na die 12 maanden mag je dagelijks overstappen met een opzegtermijn van een maand. Wil je overstappen? Check dan eerst even de opzegtermijn van je verzekering van je auto.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekering op basis van de volgende 3 basisdekkingen kiezen;

  • WA
  • WA-Plus
  • WA-Casco

ook kunt u extra beschermingen nemen, zoals hulp bij pech in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe manier van verzekeren met de Internet Autoverzekering. U regelt alles zelf online, waarmee de kosten extra laag is. De verzekering is ook heel flexibel. U heeft geen jaarcontract en u kunt onmiddellijk vinden wijzigen of annuleren.

Bij de FBTO Internet Autoverzekering wordt uw opgebouwde no-claimkorting elke maand verrekend in plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De pluspunten van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

  • Geen jaarcontract
  •  subiet wijzigen, aanvullen of afzeggen van uw polis
  • Een lage premie, die elke schadevrije maand daalt
  • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu ook van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Autoverzekeringen vergelijken: welke beschermingen moet je kiezen?

Als je hier autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap twee kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je ook de goedkoopste autoverzekering. De schade die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigen gebreken niet.
  • WA Plus (tevens wel WA + beperkt casco genoemd). Naast de WA-dekking, wordt nu ook de ellende aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die je zelf hebt gemaakt (door onder andere een schade) wordt niet betaald.
  • All Risk. Alles wat onder beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt tevens alle gebreken aan je eigen auto uitbetaald.

De optie voor de bescherming hangt af van het bouwjaar en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de goedkoopste autoverzekering en dekking: klasse is ook belangrijk. Ga je op deze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de juiste mogelijkheid kunt maken. Hier is meer te zien: goedkope autoverzekering jeugd