Autoverzekering Afsluiten Voor Aankoop

Goedkope Autoverzekering 18 Jaar

Door te vergelijken met onze vergelijkstool vind je de meest geschikte autoverzekering. Of de verzekering voor je auto met de beste voorwaarden. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast de basisdekking van de verzekering voor je auto heb je de mogelijkheid om een aanvullende autoverzekering af te nemen. Je kunt bij heel veel autoverzekeraars kiezen uit de volgende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Een gebrekenverzekering inzittenden betaalt de werkelijk geleden gebreken van de meerijders die in jouw auto zaten tijdens de aanrijding. Ook hier maakt het niet uit wie de schuldige is.

Een schadeverzekering inzittenden is een uitbreiding van de autoverzekering. Die dekking biedt tegen immateriële en niet-lichamelijke schade na een ongeval. Meestal is dit een dekking ten hoogste 1 miljoen euro. Met een inzittendenverzekering zorg je ervoor dat je perfecte bescherming hebt als er een aanrijdingis gebeurd.

Autoverzekering

In beginsel kunt u een autoverzekering op basis van de volgende drie basisdekkingen kiezen;

  • WA
  • WA-Plus
  • WA-Casco

ook kunt u extra dekkingen nemen, zoals pechhulp in het binnenland of een inzittendenverzekering.

FBTO heeft een unieke nieuwe manier van verzekeren met de Internet Autoverzekering. U regelt alles zelf online, waarmee de maandprijs extra laag is. De verzekering is tevens heel flexibel. U heeft geen jaarovereenkomst en u kunt subiet aan gaan wijzigen of beëindigen.

Bij de FBTO Internet Autoverzekering wordt uw opgebouwde no-claimkorting maandelijks verrekend in plaats van jaarlijks. Zo betaalt u dus iedere maand minder premie!

De voordelen van de FBTO Internet Autoverzekering zijn:

  • Geen jaarcontract
  •  gauw wijzigen, aanvullen of beëindigen van uw polis
  • Een lage premie, die elke schadevrije maand daalt
  • Geen papieren rompslomp

Profiteer nu tevens van de FBTO Internet Autoverzekering!

Bereken hier uw premie!

Autoverzekeringen vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je bij ons autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap 2 kiezen welke dekking je wilt. Er zijn er drie:

  • WA (wettelijk aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je tevens de voordeligste autoverzekering. De schade die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar je eigen gebreken niet.
  • WA Plus (tevens wel WA + beperkt casco genoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu tevens de schade aan je eigen auto vergoed bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. schade aan je eigen auto die je zelf hebt gemaakt (door bijvoorbeeld een ongeluk) wordt niet voor je betaald.
  • All Risk. Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt betaald, maar nu wordt ook alle gebreken aan je eigen auto betaald.

De mogelijkheid voor de dekking hangt af van het bouw12 maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest voordelige autoverzekering en dekking: klasse is ook belangrijk. Ga je bij ons je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste optie kunt maken. Hier is meer te zien: goedkope autoverzekering 18 jaar