All Risk Autoverzekering Voorwaarden

Goedkoopste Autoverzekering Voor 18 Jarige

Door te vergelijken op onze website vind je de meest geschikte verzekering voor je auto. Of de autoverzekering met de betere condities. Of die

Een aanvullende autoverzekering vergelijken

Naast de basisdekking van de autoverzekering heb je de mogelijkheid om een aanvullende autoverzekering te kiezen. Je kunt bij de meeste autoverzekeraars kiezen uit de volgende aanvullende autoverzekeringen:

Schadeverzekering inzittenden

Een gebrekenverzekering inzittenden betaalt de werkelijk geleden schade van de metgezellen die in je auto zaten gedurende de aanrijding. Ook hier maakt het niet uit wie er schuldig is.

Een schadeverzekering inzittenden is een aanvullende verzekering voor je auto. Die dekking biedt tegen lichamelijke en materiële schade na een ongeval. Meestal is dit een dekking maximaal één miljoen euro. Met een inzittendenverzekering regel je dat je goede dekking hebt als er een ongevalis gebeurd.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de goedkoopste autoverzekering voor jouw geval te vinden zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent. Je autoverzekering vergelijken is heel simpel: na het invullen van slechts vier vragen zie je meteen wat voor jou de drie slimste opties zijn. De beste verzekering voor je auto kun je via deze website aanklikken en je wordt doorgestuurd naar de site van de verzekeraar.

Wil je verder neuzen? Dan kun je ook alle overige verzekeringen voor je auto vergelijken. Of er een aantal naast elkaar zetten. Je kunt eerst je optie op je scherm bekijken of gauw een autoverzekering aan gaan op de website van de autoverzekeraar. Zo simpel is je autoverzekering te vergelijken op deze website.

Aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering

Er zijn diverse aanvullende verzekeringen mogelijk. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, je kunt zelf bepalen welke je onontbeerlijk vindt.

  • Ongevallen inzittendenverzekering – keert een bepaald bedrag uit als iemand na een botsing gehandicapt raakt of het niet overleeft. Dat geldt voor de bestuurder, maar tevens voor eventuele inzittenden.
  • Schadeverzekering voor inzittenden. vergoedt de gebreken die de automobilist en/of inzittenden lijden door het ongeluk. Dat kan geestelijke gebreken zijn, maar tevens schade aan persoonlijke spullen of kleding. Het bedrag dat wordt uitbetaald, staat gelijk aan de gebreken die geleden is.
  • Rechtsbijstandverzekering. Voor juridisch advies en deskundige rechtshulp om onder meer schade aan de auto of letselgebreken te verhalen. Houd er rekening mee dat de kosten hoger is als je een autoverzekering vergelijkt inclusief aanvullende verzekering. Het wordt dan lastiger om een goedkope autoverzekering te vinden.Meer algemene gegevens over autoverzekeringen kun je tevens lezen in de productwijzers die door het Verbond van verzekeraars zijn samengesteld? Hier is meer te zien: goedkoopste autoverzekering voor 18 jarige