goedkope autoverzekering

Beste Autoverzekering

Door te vergelijken op hier vind je de meest geschikte autoverzekering. Of de autoverzekering met de beste voorwaarden. Of die

Autoverzekering beëindigen

Wil je de autoverzekering opzeggen? Dat kan. Je stuurt een e-mail naar je verzekeringsmaatschappij. De verzekeringsmaatschappij zal jouw autoverzekering over het algemeen binnen een maand stoppen. Let wel op bij overstappen: zorg eerst dat je aanvraag is geaccepteerd bij de nieuwe verzekeringsmaatschappij en zeg dan pas je huidige verzekering van je auto op! Wil je de autoverzekering stopzetten omdat je verzekeraar een premiestijging doorvoert of de gewone voorwaarden heeft aangepast, dan mag je de verzekering van je auto zonder opzegtermijn stopzetten.

Autoverzekering vergelijken: zo werkt het

Onze website probeert de goedkoopste autoverzekering voor je geval te vinden zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent. Je verzekering voor je auto vergelijken is heel goed te doen: na het invullen van slechts vier vragen zie je onmiddellijk wat voor jou de 3 slimste overeenkomsten zijn. De beste verzekering voor je auto kun je via onze website aanklikken en je wordt doorgelinkt naar de site van de verzekeraar.

Wil je verder neuzen? Dan kun je ook alle overige autoverzekeringen vergelijken. Of er een paar naast elkaar zetten. Je kunt eerst je offerte online bekijken of gauw een autoverzekering aan gaan op de site van de verzekeraar. Zo snel is de verzekering voor je auto te vergelijken op hier.

Autoverzekeringen vergelijken: welke dekkingen moet je kiezen?

Als je bij ons autoverzekeringen vergelijkt, kun je in stap 2 kiezen welke bescherming je wilt. Er zijn er drie:

  • Wettelijk Aansprakelijkheid. Dit is de meest beperkte dekking, maar daarmee heb je tevens de goedkoopste autoverzekering. De schade die je met je auto veroorzaakt wordt betaald, maar je eigen gebreken niet.
  • WA Plus (ook wel WA + beperkt casco genoemd). Naast de Wettelijke Aansprakelijkheid-dekking, wordt nu tevens de ellende aan je eigen auto betaald bij o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk. gebreken aan je eigen auto die je zelf hebt gemaakt (door onder andere een botsing) wordt niet vergoed.
  • All Risk. Alles wat onder WA + beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan je eigen auto betaald.

De keuze voor de bescherming hangt af van het bouwtwaalf maanden en de waarde van je auto. Kies niet zomaar voor de meest voordelige autoverzekering en dekking: klasse is tevens belangrijk. Ga je op onze website je autoverzekering vergelijken? Dan geven wij je online advies zodat je de beste keus kunt maken. Hier is meer te zien: beste autoverzekering